Over Viastart.nl
Welkom op de startpagina ViaStart.nl. ViaStart is al sinds 1 maart 2003 in de lucht maar wij zijn sinds 2013 de nieuwe eigenaar .

Op ViaStart.nl verzamelen wij de leukste links die op het internet te vinden zijn en we zetten deze in een handig overzicht. Ook zijn er meer handige zaken te vinden op onze website zoals het laatste nieuws, leuke feitjes en het weer. Het nieuws en het weer zijn altijd live dus als u onze website gebruikt bent u meteen op de hoogte van de laatste dingen die in de wereld gebeuren.

De links verzamelen wij op het internet maar ook vanuit ons e-mail account, bezoekers kunnen ons namelijk leuke links opsturen en ook webmasters met een eigen website kunnen deze op onze pagina promoten.

We krijgen dagelijks veel links binnen en we maken een selectie van de leukste links die wij dan weer op de hoofdpagina of op de dochter pagina’s van ViaStart plaatsen. Zo zijn er telkens weer nieuwe leuke en handige websites voor onze bezoekers te vinden.

Er zullen ook steeds meer dochterpagina’s in verschillende categorieën verschijnen om al deze links kwijt te kunnen en binnenkort kunt u zelf ook dochterpagina’s beheren, met deze optie zijn we momenteel bezig.

Voor nu kunt u voor het aanmelden van links ons formulier gebruiken, deze knop is altijd rechtsboven in de menu bar te vinden.

Adverteren

Verder kunnen adverteerders ook hun banners of links kwijt op onze pagina. Als u adverteerder bent en u wilt uw product of website graag via onze site promoten stuur ons dan even een e-mail met uw wensen via het contact formulier . Zo kunnen we door de hele site banners kwijt en kunnen er ook links dikgedrukt bovenaan de categorieën op de hoofdpagina geplaatst worden tegen een scherpe prijs.

We wensen u verder veel plezier met ViaStart.nl en weet u een leuke website die echt niet mag missen op onze site? Stuur hem op!